Artı Eğitim - Yılın Eğitimde Başarı Ödülleri” gecesinde Yılın Eğitim Girişimcisi Ödülü kurucumuz Sn. Ümit Kalko'nun oldu!

27 Ekim 2023 Cuma
Artı Eğitim Dergisi'nin düzenlediği 10. “Yılın Eğitimde Başarı Ödülleri” nde Yılın Eğitim Girişimcisi Ödülü kurucumuz Sn. Ümit Kalko'nun oldu! Kalko, ödülü TÖDER Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Taşel’in elinden aldı. Ümit Kalko, “Yılın Eğitimde Başarı Ödülleri”nde “Yılın Eğitim Girişimcisi Ödülü” nü almaktan dolayı mutlu ve gururlu olduğunu ifade ederek “Özellikle Cumhuriyetimizin 100. Yıldönümünü kutladığımız bugünlerde bu ödülü almak daha da gurur veriyor. Bu vesileyle tüm ekip arkadaşlarıma, mesai arkadaşlarıma, çözüm ortaklarımıza, kurucularımıza, okullarımızın yöneticilerine ve öğretmenlerimize teşekkürü bir borç biliyorum. Bu ödülü bizlere layık gören Sn. Cem Kaçmaz nezninde Artı Eğitim dergisine de çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.