Yeni Edremit Kampüsümüzün Tanıtımı Yapıldı

Mektebim Okulları yeni Edremit Kampüsü inşaatını düzenlediği lansman ile tanıttı. Tanıtımda konuşan Mektebim Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Kalko "Çanakkale Şehitliğini görmeyen, bu ülkenin ne kadar zor şartlarda kurtuluş savaşı mücadelesinden geçtiğini görmeyen, Atatürk'ünü anlamayan. O süreçleri çok iyi bilmeyen bir neslin çok kolay kazanma; kolay bulma; kolay harcama özelikleri ortaya çıkar. İşte bakın Çiftlik Bank diye bir kavram çıktı. İnsanlar kolay para kazanmaya çalışıyorlar."dedi. Mektebim hakında bilgi veren Kalko "Dolayısıyla anaokulundan, üniversiteye kadar devam edecek olan ve yurt dışında da okuma zinciri açarak vatansever bir Türk eğitim markasının bayrağını dalgalandırmak isteyen bir eğitim kurumuyuz."dedi.

61 kampüs, 204 okul, 30 bin öğrenci ve 6 bin personeli ile Türkiye'nin yükselen eğitim markası Mektebim Okulları Balıkesir'in Edremit ilçesinde 11 bin metrekare toplam alana sahip bin 200 kişilik anaokulu, ilkokul, ortaokul ve lisenin bulunacağı yeni eğitim kampüsü çalışmalarını düzenlediği lansman ile tanıttı. Mektebim Edremit Kampüsünde kapalı spor salonu, kapalı yüzme havuzu, dans salonu, buz pisti, branş derslik ve laboratuvarlar, kütüphane, konferans salonu, cep sinema, 3D laboratuvarı, teknolojik sınıflar, drama dersliği ve satranç derslikleri olacak.