Hakkında

Küreselleşen Dünyada, Öğrencilerini İleriye Taşımayı Hedefleyen Mektebim, Uluslararası Eğitimin Merkezini Oluşturuyor ve Öğrencilerine Tüm Dünyanın Kapılarını Açıyor!

Mektebim, her öğrencisinin dünyanın sürekli değişen ve gelişen şartlarına uyum sağlayan ve bu değişimleri ülkemize taşımalarını hedefleyen eğitim anlayışıyla, dünya vatandaşı olabilme yolundaki ilk adımları olan yurt dışı eğitim programlarını öğrencilerine sunmaktadır.

Uluslararası üniversite iş birlikleri ile öğrencilerinin tüm dünyada tanınırlığını ve kabulünü sağlayan anlaşmaları yapmasının yanı sıra, uluslararası üniversite danışmanlığı, öğrenci değişim programları, çift diploma programları, yaz ve kış okulları ve Erasmus+ projeleri gibi Türkiye’de değişim ve vizyon oluşturacak birçok faaliyete ve yeniliklere imza atmaktadır.