18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ KUTLANDI

21 Mart 2024 Perşembe
Okulumuzda, Çanakkale Zaferi'nin 107. yıl dönümünü gururla kutladık. Büyük bir kahramanlık örneği olan bu destansı zaferi anmak için öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve personelimiz bir araya geldi.

Bu özel günde, milli birlik ve beraberliğimizi vurgulayarak, tarihimizin en önemli dönüm noktalarından birini anmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Çanakkale'de yaşanan destansı mücadele, aziz milletimizin bağımsızlık ve özgürlük sevdasını tüm dünyaya göstermiştir.

18 Mart Çanakkale Zaferi'nin yıldönümünde, şehitlerimizi minnetle anıyor, gazilerimize şükranlarımızı sunuyoruz. Bu büyük zaferin bize öğrettiği değerler ışığında, ülkemizin ve milletimizin her zaman birlik ve beraberlik içinde olması temennisiyle, Çanakkale Zaferi'nin 107. yıl dönümünü en içten dileklerimizle kutluyoruz.