Bir Bot Bir Mont Kampanyamızda Bağışları Almaya Başladık

18 Aralık 2023 Pazartesi
Değerli velilerimiz sevgili öğrencilerimiz;
Yıllardır her kış öncesi ihtiyaç sahibi çocuklarımızın yüzünü güldürmek, onları sıcacık tutacak montlar ve botlarla sevindirmek okulumuzun gelenekselleşen yardım kampanyalarından biri olmuştur.

Bu yılda istedik ki yine o yürekleri ısıtalım ve bir bot bir mont kampanyamızı sizlerin destekleriyle hayata geçirelim.
Okul aile birliğimizin işbirliği ile yapmış olduğumuz araştırmalarda yakın çevre ve köy okullarında ihtiyaç sahibi öğrenciler belirlenmiş olup kendilerine bot ve mont bağışı yapılacaktır.
Kampanya sonunda toplanan bağışlarla kaç adet bot ve mont alındığı bilgisi ve bağış yapılan okul bilgileri sizlerle paylaşılacaktır.

Haydi gelin birlikte ısıtalım üşüyen yürekleri!
Desteğiniz ve işbirliğiniz için teşekkür ederiz.

Bağış kampanyamıza katılmak isteyen velilerimizin bağışlarını en geç
29 Aralık 2023 Cuma gününe kadar ilgili birim müdür yardımcılarımıza ulaştırmalarını rica ederiz.

Mektebim Koleji Bilgi Küpü Kampüsleri Okul Aile Birliği