BAŞARILARIMIZ
Akademik Başarılarımız

ÜNİVERSİTE HAZIRLIK

2020 YKS’de 34 Öğrencimiz Mühendislik Fakültesi’ne yerleşti.
2020 YKS’de 27 Öğrencimiz Tıp Fakültesi’ne yerleşti.
2020 YKS’de 64 Öğrencimiz Siyasal ve İdari Bilimler Fakültesi’ne yerleşti.
2020 YKS’de öğrencilerimizin %100’ü üniversiteye yerleşti.

2019 YKS’de 32 öğrencimiz Tıp Fakültesi’ne yerleşti.
2019 YKS’de öğrencilerimizin %100’ü üniversiteye yerleşti.
2019 YKS’de öğrencilerimizin %81’i Devlet ve Burslu Vakıf Üniversitelerine yerleşti.

LİSE HAZIRLIK

2020 LGS’de 2 öğrencimiz bütün soruları doğru cevaplayıp tam puan alarak Türkiye Birincisi oldu.
2020 LGS’de 4 öğrencimiz sadece bir soruyu yanlış yanıtladı.
2019 LGS’de 2 öğrencimiz bütün soruları doğru cevaplayıp tam puan alarak Türkiye Birincisi oldu.

AKADEMİK BAŞARILAR

Talha AYDIN: 2020 LGS’de Türkiye 1'incilik derecesi,
Elif KIZILTAŞ: 2020 LGS’de Türkiye 1'incilik derecesi,
Ayşe Ece SÜRÜ: LGS’de  sadece 1 soruyu  yanlış yanıtladı,
Nehirgül ERDEN: LGS’de 1 yanlış,
Alper KUTLU: LGS’de 1 yanlış,
Kerem GÜNEYOĞLU: LGS’de 1 yanlış,

2019 Uluslararası Kanguru Matematik Yarışması’nda 2 öğrencimiz Türkiye Derecesi ile madalya aldı.
2018 XV. Uluslararası Bilim Temelleri Bilgi Yarışması’nda (URFODU) 1 öğrencimiz 100 tam puanla Türkiye Birincisi oldu.

İstanbul Beylikdüzü Kampüs 3. Sınıf öğrencimiz Öykü Yılmaz: Uluslararası Kanguru Matematik Yarışması’nda Türkiye 1'incisi oldu.
Tekirdağ Çorlu Kampüs 3. Sınıf öğrencimiz Eren Batu Şinikoğlu: Uluslararası Kanguru Matematik Yarışması’nda Türkiye 1'incisi oldu.
İzmir Güzelbahçe Kampüs 3. Sınıf öğrencimiz Aras Kurban: Uluslararası Kanguru Matematik Yarışması’nda Türkiye 1'incisi oldu.
İstanbul Ümraniye Kampüs 4. Sınıf öğrencimiz Dila Özcan: Uluslararası Kanguru Matematik Yarışması’nda Türkiye 1'incisi oldu.
İstanbul Ataşehir Kampüs 8. Sınıf öğrencimiz Ege Aloğlu: Uluslararası Kanguru Matematik Yarışması’nda Türkiye 1'incisi oldu.
Ankara Batıkent Kampüsü 5. Sınıf öğrencisi Begüm Tofan: Rusya Federasyonu Ural Federal Bölgesi Öğretmen Evi, XVI. Uluslararası Bilim Temelleri Bilgi Yarışması (URFODU) Matematik branşında 1.Dereceli Diploma ve Altın Madalya derecesi.

Mektebim Koleji Eğitim Bilgi Formu Eğitim Bilgi Formu