YGA Zirvesi - Mektebim Koleji
YGA Zirvesi

Young Guru Academy tarafından 20 Ocak’da düzenlenecek olan YGA Zirvesi’ne, katılım kabulü alan 2000 üniversite öğrencisi ile birlikte 500 lise öğrencisi arasında Mektebim M-Lead Öğrenci Konseyi Öğrencilerimiz de yerini aldı. Gelecek nesillere daha iyi bir dünya bırakmayı hayal eden gençlerin bu hayalini geleceğin liderlerini keşfederek ve onları benzersiz liderler olarak yetiştirerek gerçekleştirmeyi amaçlayan YGA Zirvesi’nde danışma kurulunda Koç Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ali Koç, Prof. Dr. Aziz Sancar, Coca Cola International Former President Ahmet Bozer, Aselsan Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Gürgün, Indeks Grup Yönetim Kurulu Başkanı Erol Bilecek, Turkcell Yönetim Kurulu Üyesi Kaan Terzioğlu gibi isimler yer alacak.

Katılım Hakkı Kazanan Öğrenciler:

Bahçeşehir Kampüsü ALPER DEMİR KAYA

Beylikdüzü Kampüsü GÜLŞAH KEVSER YAVUZ