Genel Müdürümüzden

Mektebim Koleji olarak ülkemizin ve dünyanın en itibarlı eğitim kurumu olmayı hedefleyerek ve odağımıza çocuğu alarak eğitim öğretim faaliyetlerimizi sürdürüyor, hızla büyüyen özel eğitim sektöründe güvenilir sermaye yapımız ile kaliteyi ve niteliği artırmak adına var gücümüzle çalışıyoruz.

Kampüslerimizde yarattığımız okul iklimini fiziki yapımız ile destekliyor, dünya da eğitim adına “en iyi” olarak nitelendirilen tüm uygulamaları öğrencilerimizin hizmetine sunuyoruz. Değişen ve gelişen dünyanın ihtiyaçlarının neler olduğunu anlayarak, çocuklarımıza 21. yy becerilerini kazandırıyor ve yüzümüzü dünyaya dönüyoruz.

Yaptığımız tüm eğitim yatırımları ile çocuklarımızın okul öncesinden liseye kadar eğitim hayatlarını değerli kılmak en önemli hedefimiz. Sadece aldıkları diploma ile değil edindikleri tüm bilgi, birikim ve tecrübelerle onları bir üst eğitim kademesine uğurluyoruz.

Yaşadığımız hayatta en kıymetli varlığımız olan ve tüm önceliklerimizi onları düşünerek belirlediğimiz çocuklarımızın; okul öncesinden yükseköğretime kadar devam eden eğitim yolculuğunda sağlıklı, mutlu ve en önemlisi başarılı olmaları için tüm imkânlarımızı kullanıyor ve faaliyetlerimize devam ediyoruz. Öğrencilerimizi merkeze aldığımız eğitim sistemimiz ile birlikte tüm kampüslerimizi bir ekosistem olarak görüyor, çocuklarımızın eğitim hayatlarını en iyi şekilde sürdürmeleri için yaşayan bu ekosistemin en önemli paydaşları olarak siz değerli velilerimizle, kıymetli öğretmen ve idarecilerimizle bir arada olmaktan mutluluk duyuyoruz.

Eğitim modelimizi kurgularken yenilikleri takip ediyor, kodlama ve robotik gibi tasarım yeteneğini ve düşünme becerisini geliştiren dersler uyguluyoruz. Çocuklarımıza sadece bu eğitimleri değil aynı zamanda edindikleri meziyet ve becerileri insanlık yararına kullanma bilincini aşılıyoruz. Ulusal sınav başarılarını ve öğrencilerimizin küresel alanda yer bulabilmesi için yabancı dil bilgi ve başarılarını artıracak yeni uygulamalara öncelik veriyoruz.

Odağımıza aldığımız çocuklarımızı geleceğe hazırlayan öğretmenlerimiz bizim kıymetlilerimiz. Onların yapıcı ve yaratıcı düşüncelerine inanıyor, kendine emanet edilenlere karşı şefkatli, güvenilir, sorumluluklarını yerine getiren, eğitim ve öğretimi sanata dönüştürme becerisine sahip, evrensel bir eğitimin başrol oyuncuları olduğunu biliyoruz.

Daha aydınlık bir geleceğe yeni nesilleri hazırlamanın heyecanıyla saygılarımızı sunarız.

Servet ÖZKÖK
Mektebim Koleji Genel Müdürü