Mektebim Bando Festivali

Bu yıl 3.sü düzenlenen Mektebim Bando Festivali’ne Ataşehir, Atakent, Avcılar, Bahçelievler, Bahçeşehir, Beykent, Beylikdüzü, Çorlu, Fatih, Kartal, Kurtköy, Silivri, Tekirdağ ve Ümraniye kampüslerimizden yaklaşık 500 öğrencimiz katılım gösterdi. Kampüs Bando takımlarımızın kıyasıya yarıştığı ve ritim uyumu, bando-şef uyumu, kostüm, takım hareketleri, Türk bayrağı, sancak, okul flaması ve majör hareketleri gibi farklı kriterlerin jüri tarafından değerlendirildiği festivalde, Mektebim Ataşehir Kampüsü Bando Takımı üçüncü, Atakent Kampüsü ikinci, Bahçeşehir Kampüsü birinci oldu. Festival Beylikdüzü caddelerinde yapılan kortej yürüyüşü ve çalınan Cumhuriyet marşlarıyla son buldu. Tüm öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.