Bu yıl 3.sü düzenlenen Mektebim Bando Festivali’nin ikici ayağı Ankara’da gerçekleşti. Mamak, Yaşamkent, Eryaman, Altınoran, Batıkent ve Etimesgut kampüslerimizden yaklaşık 300 öğrencimiz katılım gösterdi. Kampüs Bando takımlarımızın kıyasıya yarıştığı ve ritim uyumu, bando-şef uyumu, kostüm, takım hareketleri, Türk bayrağı, sancak, okul flaması ve majör hareketleri gibi farklı kriterlerin jüri tarafından değerlendirildiği festivalde, Mektebim Eryaman Kampüsü Bando Takımı üçüncü, Yaşamkent Kampüsü ikinci, Mamak Kampüsü birinci oldu. Festival yapılan kortej yürüyüşü ve çalınan Cumhuriyet marşlarıyla son buldu. Tüm öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.