MEKTEBİM M-LEAD, YGA ZİRVESİNDE!

Young Guru Academy tarafından 1 Aralık’da  düzenlenecek olan YGA Zirvesi’ne, katılım kabulü alan 2000 üniversite öğrencisi ile birlikte 500 lise öğrencisi arasında Mektebim M-Lead Öğrenci Konseyi Öğrencilerimiz de yerini aldı. Gelecek nesillere daha iyi bir dünya bırakmayı hayal eden gençlerin bu hayalini geleceğin liderlerini keşfederek ve onları bensiz liderler olarak yetiştirerek gerçekleştirmeyi amaçlayan YGA Zirvesi’nde danışma kurulunda Koç Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ali Koç, Prof. Dr. Aziz Sancar, Coca Cola International Former President Ahmet Bozer, Aselsan Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Gürgün, Tüsiad Başkanı Erol Bilecek, Turkcell CIO’su Kaan Terzioğlu, TAV CIO’su Sani Şener gibi değerli isimler yer alacak.

Batıkent  Kampüsü -Şevval Elifnaz Köse
Çorlu Kampüsü - Asude Büyükbaş