Mektebim Silivri kampüsü okul aile birliğinin yoğun uğraşlarıyla organize edilen “Kardeşimle Paylaşıyorum” projesi - Mektebim Okulları

Dünyamızın daha sevgi dolu bir yer olması için sosyal sorumluluk bilinci ile hareket etmemiz gerektiğine inanıyor ve öğrencilerimizi bu bilinçle yetiştiriyoruz. Mektebim Silivri kampüsü okul aile birliğinin yoğun uğraşlarıyla organize edilen “Kardeşimle Paylaşıyorum” projesi; üşüyen miniklere kaşkol, eldiven, ayakkabı, okumaya aşık miniklere kalem, kağıt ve kitap oldu. Hepsinden önemlisi onları düşünen arkadaşlarından ufak bir yeni yıl hediyesi, mutluluk ve selam oldu. Öğrencilerimize ve velilerimize gönül dolusu sevgiler...