LİSE
YABANCI DİL

Çocukluk çağları, dil öğrenmenin en aktif ve en kalıcı olduğu dönemdir. Dolayısıyla tüm yeni bilgilerde olduğu gibi, İngilizce’ye de ne kadar erken yasta başlanırsa öğrenme o ölçüde hızlı gerçekleşecektir.

OKUL ÖNCESİ YABANCI DİL EĞİTİM PROGRAMI İÇERİKLERİ

1. Gösteri (Demonstration)
2. Soru-cevap (Question and answer)
3. Drama ve rol yapma (Drama and role play)
4. Benzetim (Simulation)
5. İkili çalışmalar ve grup çalışmaları (Pair-work and group work)
6. Pandomim (Miming)
7. Dilsel yöntem (Audiolingual method)
8. Görsel yöntem (Audio-visual method)
9. Hikâye anlatma (Storytelling)
10. Acting out
11. İş birlikli öğrenme yöntemi (Communicative language teaching method) gibi etkinlikler, yabancı dil edinimini hızlandırmaktadır.

MEKTEBİM KOLEJİ
BİLGİ FORMU
Bilgi almak için lütfen formu doldurunuz.
Lise için bilgi alın

BECERİ KAZANDIRAN AKTİF ÖĞRENME ORTANLARI
BİZCE OKUL ÖNCESİ DÖNEMDE EĞİTİMİN ODAĞI ÇOCUĞA ÖĞRENEBİLME BECERİLERİNİ KZANDIRMAK OLMALIDIR.
Okul Öncesi Yabancı Dil

Alienum phaedrum torquatu pericum phaedrum torq ilmes Alienum phrqua tu Alienum draedrum tio.

Etkin Kampüs Olanakları

Zengin Branş Dersleri