M-Robotik Festivali Başvuru Formu

Lütfen başvurunuzu tamamlamak için tüm formu eksiksiz doldurunuz.

Mektebim Koleji tarafından, ortaöğretim öğrencilerinin eğitim süreçlerinde edindikleri bilgiyi beceriye dönüştürebilen, ürün geliştirebilen, bilimsel düşünebilen, girişimci ve rekabetçi bireyler olarak yetiştirilmesi, endüstriyel ve teknolojik gelişmelerin tanıtılması, sergilenmesi ve deneyimlerinin paylaşılması amaçları ile M-Robotik Festivali düzenlenmektedir.

Farklı okullardan öğrencilerin de projelerini tanıtma imkanının olduğu, 2 gün sürecek olan festival Mektebim Koleji kampüslerimizin bulunduğu illerde ve kampüslerimiz tarafından belirtilen lokasyonlarda gerçekleştirilecektir.

3-4 Nisan 2024 tarihleri arasında gerçekleşecek olan festivalin;

•1. Gününde; Öğrenciler projelerini tanıtırken, etkinlik alanına kurulan sahnede, okulların öğrenci müzik grupları ziyaretçilere konserler verebilecektir.
•2. Gününde; Yatırımcılarla buluşturulmak üzere en yaratıcı ve işlevsel 3 proje, jüri üyeleri tarafından belirlenecektir.
•Belirlenen projelerin açıklanması ve ödül töreni ile festival sona erecektir.

Festival Takvimi:
•Festivale katılım için son kayıt tarihi: 20 Mart 2024 Çarşamba