Hakkımızda

2011 yılında 40 öğretmen 150 öğrencimizle İstanbul’da temellerini attığımız bugün  ise binlerce çalışan on binlerce öğrenci ile okul öncesi, ilkokul, ortaokul, Anadolu lisesi, fen lisesi, mesleki ve teknik Anadolu liselerinde eğitim öğretim faaliyetlerine devam eden kurumumuz Türk eğitim sektörünün en önemli markalarından biridir.

Mektebim Koleji olarak 1928 yılında Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu Millet Mekteplerinden aldığımız adımız ile eğitimde kalite anlayışını, ülkemizin birçok noktasında ulaştırarak öğrencilerimize dünya standartlarında eğitim imkânı sunuyoruz.

Ders içeriklerimizi ve eğitim modelimizi çocuklarımızın; bedensel, zihinsel, sosyal ve ruhsal gelişimlerini ön planda tutarak oluşturuyor, yabancı dil eğitimimizle öğrencilerimize dünya vatandaşı olma imkânı sağlıyoruz.

“Bütünsel Eğitim Modeli” ile araştıran, proje üreten, takım çalışmasına yatkın, lider karakterli ve en az bir yabancı dili çok iyi konuşabilen öğrenciler yetiştirerek okul öncesinde “Dünya Benim Oyun Alanım”, ilkokulda “Dünya Benim Keşif Alanım”, ortaokulda “Dünya Benim Proje Alanım” ve lisede de “Dünya Benim Yaşam Alanım” mottolarıyla eğitim öğretim faaliyetlerimizi sürdürüyoruz.
Her öğrencimizin değerli ve öncelikli olduğunu, farklı ilgi ve ihtiyaçları olduğunu biliyor, çocuklarımızı ve gençlerimizi teknoloji okuryazarı, girişimci, sosyal anlamda gelişmiş, etkili yetişkinler olarak yarınlara hazırlıyoruz. Ulusal ve uluslararası akademik disiplinlerden faydalanarak oluşturduğumuz ders içerikleri ve eğitim modellerimizle geleceği inşa edecek, yepyeni bakış açılarıyla yaşadıkları ülkeyi ve dünyayı güzelleştirecek, yenilikçi fikir ve buluşlarıyla insanlığa katkı sağlayacak bireyler yetiştiriyoruz.

Mektebim Koleji olarak çıktığımız bu yolda emin adımlarla yürümeye devam edecek, aydınlık bir geleceğe yeni nesilleri hazırlamanın heyecanını hiçbir zaman kaybetmeyeceğiz.

Vizyonumuz
Üretken ve yenilikçi nesilleri yetiştirmek amacıyla, tüm paydaşlarıyla iş birliği yaparak ülkenin ve dünyanın geleceğine değer katan, lider, yenilikçi ve vatansever bir eğitim kurumu olmak.

Misyonumuz
Toplumsal ve küresel sorumluluk bilincine sahip, yaşadığı dünyaya değer katabilecek, yenilikçi, bilgiler arasında transfer yapabilen öğrenciler yetiştiren, ihtiyaçlara uygun çözümler üreten, proaktif, tüm paydaşlarıyla uyumlu ve iş birliğine dayalı ilişkiler geliştiren, ulaşılabilir bir eğitim kurumu olmak.